El Matador

Cenega har nå lansert to demoer av det kommende actionspillet El Matador, hvor handlingen foregår i Sør-Amerika.

El Matador er et taktisk actionspill i tredjeperson som inneholder snikeelementer. Det bygger på velprøvde spillelementer fra sjangeren, men utviklerne i Plastic Reality prøver å forbedre dem ved hjelp av ny teknologi. Spillet foregår i Sør-Amerika, og historien omhandler korrupsjon, hevn, moralske dilemmaer og til slutt, rettferdighet. Sentralt i spillet er kampen mot de mektige og nådeløse narkotikakartellene.

Spilleren får tilgang på en rekke teknologiske hjelpemidler som vil tillate ham å snike deg ubemerket inn bak fiendens linjer. I denne typen spill er det viktig at den kunstige intelligensen er troverdig, og dette er noe utviklerne har jobbet mye med. Fienden vil være organisert i et hierarki hvor sjefene gir ordre til de underordnede.

Nå har Cenega lansert to demoer av dette actionspillet. Begge demoene har samme øvingsoppdrag og lignende, men forskjellig oppdrag. Demo nummer én har et oppdrag som heter "Chapter 6 - Fire on Water", mens demo nummer to har et oppdrag som heter "Chapter 3 - The City of Eternal Spring".

Demoene er temmelig store (hver av dem er på mellom 900 MB og 1 GB), og de kan ikke være installert samtidig, etter som de deler den samme Installshield-konfigurasjonen. Hvorfor Cenega har valgt å gjøre det slik vet vi ikke - det er mulig den originale planen var å lansere demoene med noen ukers mellomrom, men nå er de altså kommet ut samtidig.

Eller last ned begge demoene fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden