Elebits og Madden til Wii

Konami jobber med et Wii-spill som heter Elebits, mens EA har fortalt at de lager et Madden-spill spesielt for Wii.

I følge det nyeste nummeret av Famitsu, jobber Konami med et spill som heter Elebits for Nintendo Wii. Spillet ser ut til å minne litt om Pikmin, og handler om å samle noen dyr som kalles elebitter. Elebits har blitt designet spesielt for Wii-kontrolleren, og for å finne elebittene må du manipulere omgivelsene dine ved å bruke kontrolleren som om det skulle vært armen din. Spillet kommer visstnok med et onlinemodus, og vi forventer å høre mye mer om det på E3.

Et annet Wii-spill vi vil få se mer til på E3 er et nytt amerikansk fotballspill i Madden-serien fra EA. Dette spillet utvikles uavhengig av de andre Madden-spillene, og vil komme med et kontrollsystem hvor du blant annet må kaste ballen ved hjelp av kastebevegelser og sparke ballen ved å bevege kontrolleren oppover i en bue. Spillet har for øyeblikket ikke noe offisielt navn.

Dette er ikke det eneste EA-spillet for Wii. Utgiveren jobber med flere andre spill, og forteller at de ønsker å lage innovative spill som utnytter seg av konsollens styrker. Inntil videre ønsker de imidlertid ikke å komme med flere detaljer om de andre prosjektene sine (kanskje fordi de fortsatt eksperimenterer litt med hvordan de best kan utnytte seg av Wii-kontrolleren).

Siste fra forsiden