Electronic Arts gir ut Armies of Exigo

Armies of Exigo er et nytt og lovende sanntidsstrategispill for PC, og nå har utviklerne inngått avtale med Electronic Arts om utgivelsen av spillet.

Spillet er under utvikling hos Black Hole Games, et utviklerstudio startet av Cinergi Interactive (som eies av filmseslkapet Cinergi Pictures). Tittelen "Armies of Exigo" er ikke hundre prosent fastsatt enda, og det kan være spillet får et annet navn før det utgis til høsten.

Spillet er et sanntidsstrategispill som foregår i et fantasyunivers låst i en episk kamp mellom gode og onde makter. Kampene vil foregå både på og under landjorda, og en av spillets muligheter vil være å grave tunneler under frontlinjene for på den måten å overraske fienden bakfra. En annen spennende mulighet vil være å skape en dødelig flodbølge ved å ødelegge demninger.

Spillet kommer med tre fraksjoner: "The Empire" (riddere, trollmenn og alver), "the beasts" (orker, troll og øglemenn) og "the fallen" (mørke alver og riddere, og monstre fra jordens indre). Enspillerkampanjen lar deg spille alle tre fraksjonene, på samme måte som i StarCraft. Flerspiller vil støtte opp til åtte spillere og inneholder en rekke spillmodi. Spillet vil også komme med mulighet til å spille "skirmish"-kamper mot datamaskinen.

Som ventet er alle parter fornøyd med det nye samarbeidet. Electronic Arts er tydelig imponert over teknologien bak spillet, og Cinergi Interactive gleder seg til å la erfarne Electronic Arts stå for utgivelse og distribusjon.

Siste fra forsiden