Elementært, min kjære Watson

Mesterdetektiven Sherlock Holmes står foran sitt kanskje farligste eventyr til nå, i et eventyrspill inspirert av Cthulhu-mytoset.

Eventyrspillet Sherlock Holmes: The Awakened slippes snart på det norske markedet, takket være den nordiske distributøren Funsoft. Nå har den franske utgiveren av spillet, Focus Home Interactive, lansert et engelskspråklig nettsted i samarbeid med Ascaron Entertainment, som gir ut spillet i enkelte deler av verden.

I motsetning til forgjengerne vil det nyeste Sherlock Holmes-spillet komme med avansert 3D-grafikk. En litt spennende detalj er at flere av de logiske nøttene vi får servert vil benytte seg av spillets simulering av både lys og fysikk. Du må blant annet lyse opp mørke steder med fakler for å se skjulte ting og bruke spillmiljøet til din fordel for å nå områder hvor du ellers ikke ville kunne komme til.

En annen nyhet er at historien denne gangen inneholder kraftige overnaturlige elementer, inspirert av H.P. Lovecraft sitt Call of Cthulhu-mytos. Handlingen starter ved Themsen i London, hvor mystiske og ritualistiske drap fanger mesterdetektivens interesse, og etterforskningen tar ham på en mørk og dyster reise verden rundt.

Sherlock Holmes: The Awakened skal etter planen lanseres 17. november her til lands.

Siste fra forsiden