Elite-inspirert action i SpaceForce 2

Kroatiske Provox Games jobber med et nytt romskipspill i samme stil som Elite. Vi har info, skjermbilder og en trailer.

SpaceForce 2 er et åpent og dynamisk romskipspill der du får oppleve et univers med stjerner, planeter, måner, asteroider, sorte hull, romstasjoner og svevende byer. Du kan utforske universet som du vil, og drive handel, diplomati og produksjon av varer om du ønsker det. I tillegg kan du kjempe mot ondsinnede pirater, romvesener og annet intergalaktisk pakk.

Utviklerne i kroatiske Provox Games lover både store og små slag, en dyp historie med massevis av muligheter for action, samt en haug av sideoppdrag. Helt fra starten av åpnes det massive universet opp for nær uendelig utforsking. Dessuten kan du velge mellom ti yrker, og spillet har 14 ulike romskip som du kan bruke.

I tillegg loves vi et avansert økonomisk system, massevis av muligheter til å oppgradere og skreddersy romskipene våre, og over 2000 oppdrag inkludert eskorteoppdrag, redningsoppdrag, angrep på fiendtlige skip og installasjoner og mye mer. SpaceForce 2 har ikke fått noen utgiver enda, men du kan besøke spillets offisielle nettsted for å se hva vi har i vente.

Siste fra forsiden