Elite Warriors: Vietnam

Her er en demo av Elite Warriors: Vietnam, et førstepersons skytespill utviklet i samarbeid med forfatteren John L. Plaster, som selv deltok i Vietnamkrigen.

Elite Warriors: Vietnam er et førstepersons skytespill som skryter av intens realisme og stor variasjon. Hvert oppdrag har blitt utviklet i samarbeid med forfatteren og det tidligere medlemmet av Studies and Observations Group (SOG), Major John L. Plaster. Under sin aktive tjeneste i Vietnam ledet Major Plaster små grupper bestående av seks til åtte spesialtrenede soldater, på rekognoseringsoppdrag langs Ho Chi Mihn-veien i Laos.

I Elite Warriors: Vietnam får du oppleve mange av de utfordringene Major Plaster og gruppen hans måtte overkomme. Her må du kjempe sammen med amerikanske kommandosoldater ("Green Berets") på oppdrag i sørøst-Asia. Ved hjelp av patruljeringsteknikker som fremdeles brukes i dag, må du redde nedskutte piloter, overfalle konvoier, ta fiendtlige krigsfanger og finne mål for amerikanske luftangrep.

Demoen inneholder fire øvingssekvenser, et enspilleroppdrag og to flerspillerkart som kan spilles i "deathmatch" og "co-op"-modus. Demoen er på cirka 370 MB, og du kan finne den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden