Ellen Whitaker's Horse Life

Hest er best

Lyst på en virtuell hest? Det kan du få i Ellen Whitaker's Horse Life.

I Ellen Whitaker's Horse Life får du velge en hest (fra syv ulike raser) og pleie den, trene den og delta i ulike konkurranser med den. Hestens oppførsel skal være realistisk og livaktig, og i tillegg loves vi stor realisme i de ulike konkurransene (fra dressur til villmarksritt).

Bilde fra Wii-versjonen.

Dessuten har utviklerne lagt inn en spennende historie som skal tiltrekke spillerne, og la dem oppleve mange ulike typer aktiviteter, i varierte omgivelser.

Den nylanserte demoen av Ellen Whitaker's Horse Life lar deg utføre ulike oppgaver med din egen hest, som du også må ta godt vare på (blant annet ved å rengjøre stallen, gi hesten mat og stelle pelsen).

Du kan også ta hesten på ridetur ut i et vakkert landskap, eller ta den med til arenaen hvor du kan ta del i konkurranser. I tillegg må du kjøpe ulike typer utstyr, både til rytter og hest.

Installasjonsfilen er på 500 MB, og er pakket i zip-format.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Ellen Whitaker's Horse Life kommer også til DS og Wii. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden