Empire Earth III lanseres til høsten

Det er nå offisielt: Empire Earth III kommer til PC denne høsten.

Vivendi Games har kommet med den offisielle kunngjøringen av Empire Earth III. Spillet er under utvikling hos Mad Doc Software, og skal lanseres til høsten. Pressemeldingen skryter av at Empire Earth-spillene er de eneste sanntidsstrategispillene som lar oss herske over et imperium fra menneskehetens fjerne fortid til den like fjerne fremtiden.

Lekre omgivelser i Empire Earth III

Empire Earth III er, som Total War-spillene og Rise of Nations/Legends, delt i to hoveddeler. En del av spillet foregår på et verdenskart der du må velge hvilke regioner du vil angripe og hvordan du vil videreutvikle imperiet ditt, men hovedtyngden av gameplayet vil foregå i sanntidsbaserte slag hvor du får kontrollere utfallet av slagene du igangsetter på kampanjekartet.

Vivendi skryter av at enheter som bygges underveis i individuelle slag vil være tilgjengelige i de neste slagene. Dermed mister du ikke resultatene av alt det harde arbeidet ditt når du vinner et individuelt oppdrag. Om du bygger en base i ett oppdrag vil denne dessuten fortsatt være der hvis fienden skulle bestemme seg for å invadere samme område på et senere tidspunkt.

Mer informasjon om Empire Earth III kan du finne på seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden