Empire gir ut Wings over Europe

Empire Interactive bringer flysimulatoren Wings over Europe til, ja, Europa.

Britiske Empire Interactive har kunngjort at de vil gi ut flysimulatoren Wings over Europe i Europa. Her har den fått undertittelen Cold War: Soviet Invasion (mens den på det amerikanske markedet, hvor den allerede har blitt lansert, heter WoE: Cold War Gone Hot).

Wings over Europe er etterfølgeren til Wings over Vietnam, og starter med en tenkt sovjetisk invasjon av Vest-Tyskland i 1962. Spillets kampanje foregår på seksti- og syttitallet, og lar deg spille for en av luftstyrkene til NATO eller det nye Luftwaffe. Målet er å forsvare Vest-Tyskland fra Sovjeterne.

Empire forteller spillet fokuserer på tilgjengelighet. Mens det å spille andre flysimulatorer nesten er like komplisert som å kontrollere flyene på ordentlig, har Wings over Europe et litt mer avslappet forhold til realisme. Her får vi actionfylte luftkamper hentet fra den siste perioden da det fortsatt var mulig å kjempe "ansikt til ansikt" med motstanderne, i stedet for å skyte dem ned med missiler mens de fortsatt er små prikker i det fjerne.

Spillet kommer med en haug ulike fly, som F-100 Super Sabre, F-105 Thunderchief, F-4 Phantom II, F-15 Eagle, A-10 Thunderbolt II og Harrier "Jump Jet". Disse må du bruke i kamp mot 13 ulike sovjetiske fly. Spillet inkluderer mulighet for å generere tilfeldige oppdrag (i tillegg til spillets tre kampanjer), og har en åpen arkitektur som støtter modifisering. Vi får også tre flerspiller for 16 spillere online.

Siste fra forsiden