Empire gir ut Wings over Europe

Empire Interactive bringer flysimulatoren Wings over Europe til, ja, Europa.

Britiske Empire Interactive har kunngjort at de vil gi ut flysimulatoren Wings over Europe i Europa. Her har den fått undertittelen Cold War: Soviet Invasion (mens den på det amerikanske markedet, hvor den allerede har blitt lansert, heter WoE: Cold War Gone Hot).

Wings over Europe er etterfølgeren til Wings over Vietnam, og starter med en tenkt sovjetisk invasjon av Vest-Tyskland i 1962. Spillets kampanje foregår på seksti- og syttitallet, og lar deg spille for en av luftstyrkene til NATO eller det nye Luftwaffe. Målet er å forsvare Vest-Tyskland fra Sovjeterne.

Empire forteller spillet fokuserer på tilgjengelighet. Mens det å spille andre flysimulatorer nesten er like komplisert som å kontrollere flyene på ordentlig, har Wings over Europe et litt mer avslappet forhold til realisme. Her får vi actionfylte luftkamper hentet fra den siste perioden da det fortsatt var mulig å kjempe "ansikt til ansikt" med motstanderne, i stedet for å skyte dem ned med missiler mens de fortsatt er små prikker i det fjerne.

Spillet kommer med en haug ulike fly, som F-100 Super Sabre, F-105 Thunderchief, F-4 Phantom II, F-15 Eagle, A-10 Thunderbolt II og Harrier "Jump Jet". Disse må du bruke i kamp mot 13 ulike sovjetiske fly. Spillet inkluderer mulighet for å generere tilfeldige oppdrag (i tillegg til spillets tre kampanjer), og har en åpen arkitektur som støtter modifisering. Vi får også tre flerspiller for 16 spillere online.

Wings over Europe
Windows
PC

Les også

Siste fra forsiden