En av de lette i King of Nordic

En av de lette forsvarer tronen i kveldens King of Nordic

Vant King of Nordic forrige fredag. Denne uken skal de forsøke å forsvare tronen.

Haris «H4RR3» Hadzic og En av de lette vant King of Nordic forrige uke.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Ny uke og ny runde med King of Nordic. Norge sitter på tronen etter at En av de lette vant den nordiske turneringen forrige uke. Haris «H4RR3» Hadzic i En av de lette forteller at seieren forrige fredag var veldig komfortabel.

– Det var moro å vinne, spesielt siden vi egentlig følte oss komfortable og spilte uten press. Jeg tror ikke gutta har noen spesifikke ting de vil bruke pengene på, det får dem styre etter egne behov.

Norge er dermed direkte kvalifisert til finalen som går av stabelen klokken 22:30. Før den tid skal Danmark, Sverige og Finland kjempe om hvem som blir Norges utfordrer.

Se King of Nordic-sluttspillet fredag fra klokken 19:05 »

Fikk styre sitt eget spill

DISSE SPILLER FOR EN AV DE LETTE

Vis mer

Haris «H4RR3» Hadzic
Raymond «RashiiiE» Nilsen
Jon Erik «ztk» Øygarden
Haakon «Radifaction» Tholo
Kristian «akEz» Kornbakk

Den observante seer fikk forrige uke med seg at Håkon «hallzerk» Fjærli ble erstattet med Raymond «RashiiiE» Nilsen. Nilsen er også denne uken, i tillegg til Apeks-spiller Kristian «akEz» Kornbakk.

– Vi stiller med «RashiiiE» igjen fra sist uke, samtidig som vi tar med «akEz» på grunn av at «truth» jobber med visum i Oslo og ikke kan spille, forteller Hadzic.

Han utdyper at seieren kom fordi laget fikk spille på sine egne styrker.

– Jeg tror hovedgrunnen til at vi vant var fordi alle fikk styre sitt eget spill og egentlig bare spille Counter-Strike fritt, og når du har sterke individuelle spillere så kan det slå an bra. Svakheten til de andre var kanskje at noen av landene hadde ukjente spillere som sikkert ble relativt nervøse og stressa, som gjorde at dem tapte mange runder som de kanskje skulle vunnet. Alt i alt tror jeg vi hadde beste laget individuelt, og det hjelper jo en del, forklarer Hadzic.

Nordavind-spilleren mener seieren ikke viser så mye av kvalitetene de besitter, og tror konkurrentene vil stille sterkere i ukene som kommer.

Kristian «akEz» Kornbakk er hentet inn til fredagens sluttspill.
Eivind Von Døhlen

– Seieren viser ikke så veldig mye ettersom de lagene skal vi slå hver gang, men tror nok kanskje svenskene eller danskene kommer til å stille sterkere for å prøve å slå oss, noe som er bra. Vi har også bare en kamp så vi må nok være klare, for de vi møter er nok varme i trøya.

Hadzic var selv med å tape åpningskampen mot rivalen Apeks mandag. Han forteller at tapet var skuffende og kom som et resultat av en trøblete inngang til sesongen. Hadzic roser imidlertid sin konkurrent for sin prestasjon.

Les også
Celestial tok tre poeng mot Fact etter en nervepirrende kamp

– Det er alltid skuffende å tape, men man trenger ikke være rakettforsker for å se at vi ikke viste oss fra riktig side med to innbyttere mot et lag som har trent lenge og godt. Utfallet ble ikke sjokkerende og kudos til Apeks som gjorde det de skulle og vant fortjent, så satser jeg på at vi møtes i sluttspillet med begge lag godt forberedt, forteller Hadzic.

Hadzic varsler også at En av de lette nå går for jackpotten som gis dersom de stikker av med seieren fire uker på rad.

– Vi skal gi alt vi kan for jackpotten. I hovedsak er dette bare for moro, men alt blir en bonus, avslutter Hadzic.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 8. februar.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden