En dårlig dag for Paradox

Svenske Paradox Interactive har kunngjort at de bringer Bad Day L.A. til Norden. Ataris tidligere kunngjøring om det samme skyldes rett og slett en misforståelse.

Bad Day L.A. er et parodisk katastrofespill med massevis av humor og referanser til filmer og spill i sjangeren. I Bad Day L.A. blir Los Angeles angrepet av zombier, terrorister, jordskjelv og en rekke andre uhyggelige katastrofer. Noe er alvorlig galt, og hvis englenes by skal reddes, er det like greit at det er hjemløse Anthony som gjør det.

Nå har Paradox Interactive kunngjort at de vil bringe dette spillet til det nordiske markedet. Lanseringen av PC-versjonen vil finne sted 29. september, og veiledende pris her til lands er 279 kroner. I tillegg selges spillet allerede over Paradox sitt digitale distribusjonssystem, GamersGate.

Lesere som følger litt med, vil utvilsomt huske at Atari Nordic nylig kunngjorde at det var de som skulle lansere Bad Day L.A. i vår del av verden. De hadde signert en distribusjonsavtale med britiske Lexicon, som har de fleste europeiske utgivelsesrettighetene til spillet. Problemet var bare at Lexicon ikke hadde distribusjonsrettighetene for de nordiske landene, og avtalen gikk dermed i vasken.

Siste fra forsiden