Nytt fra Star Ocean-utvikler

En dyster fremtid

Japanske Tri-ace og Sega jobber med End of Eternity.

Tri-ace er en rollespillutvikler som er mest kjent for sine Star Ocean- og Valkyrie Profile-serier. Nye spill i begge disse seriene er på vei til Europa, og nå er det offentliggjort at Tri-ace også jobber med et helt nytt rollespill til Playstation 3 og Xbox 360.

End of Eternity foregår på innsiden av det gigantiske, mekaniske tårnet Bazel. Resten av verden er så forurenset og ødelagt at det er umulig for mennesker å overleve der, så de siste restene av menneskeheten er nødt til å bo i tårnet.

Du spiller Zaphyr, en ung mann som sammen med partneren Vashyron jobber for et militært sikkerhetsselskap. Mye av handlingen skal visstnok dreie seg om Subject #20. Denne unge jenta er resultatet av et eksperiment, og er genetisk programmert til å dø når hun blir tjue år gammel.

I følge IGN foregår utforskning i End of Eternity på to ulike måter. I store, åpne områder flytter du deg rundt på et rutenett og kan trekkes inn i tilfeldige kamper mens du beveger deg. Bygninger og labyrinter utforskes i et mer tradisjonelt tredjepersonsperspektiv, og her kan du se og unngå fiender før de angriper deg.

Spillets kamper skal være en blanding av sanntid og et turbasert system. Hver gang det blir din tur har du en viss menge tid på deg til å løpe rundt og angripe, og når tiden er omme fryses du fast til det er din tur igjen.

Sega fungerer som utgiver for End of Eternity, og ifølge spillets hjemmeside skal det slippes en gang til vinteren i Japan. Det er uvisst når det lanseres i resten av verden.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden