En liten fugl kvitret om Modern Warfare 2

Angivelig testspiller lekket detaljer på Twitter.

Flere nettsider rakk akkurat å snappe opp en liste med detaljer om det kommende Call of Duty: Modern Warfare 2 fra nettstedet Twitter, før informasjonen ble slettet. Informasjonen skal angivelig komme fra en testspiller av spillet - den aktuelle brukeren er nå slettet og utestengt fra spillets Twitter-blogg, noe som kan tyde på at informasjonen var reell.

Informasjonen ble utgitt som en relativt lang liste, med flere mer eller mindre troverdige punkter. I hovedsak dreier det seg om en del nye våpentyper, hvor blant annet snikskytterriflen SR-25M og den helautomatiske riflen Diemeco C8 nevnes. Overraskende nok vil kun en brøkdel av favorittene fra det første spillet returnere, gode nyheter for noen, triste nyheter for andre. Alt i alt dreier det seg angivelig om rundt 35 våpentyper totalt for flerspilleren.

Suksessen bak Modern Warfare 1s flerspiller skyldes mye det såkalte perks-systemet. Perks, eller frynsegoder på norsk, er bonuser man låser opp etterhvert som man stiger i gradene, som for eksempel ekstra ammunisjon, ekstra skade, ekstra helse og muligheten for å liste seg innpå fiender - for å nevne noen. Samtlige av frynsegodene fra det første spillet, unntatt tyvlytting (denne lot deg høre fiender som snakket i nærheten av deg via spillets VOIP-system), vil returnere. Dog vil trolig flesteparten av disse bli noe modifisert - det fortelles for eksempel at "stopping power" kun vil fungere mot hode, nakke og bryst i kombinasjon med riflen M16.

Videre fortelles det at flere av brettene fra det første spillet vil returnere, enten originalt eller i noe modifisert tilstand - noe som er gode nyheter for spillere som har funnet sin favorittplass å plukke fiender fra. Og apropos plukke fiender, skarpskyttere vil glede seg over en egen unik kamuflasje - i likhet med draktene fra oppdraget "All ghillied up" fra det første spillet. Skarpskyttere vil også glede seg over at rødpunkt-sikter nå vil komme i flere varianter, alt fra prikker, trekanter, firkanter og rundinger loves.

Det fortelles også at kjøretøy vil være en del av spillet, om dette betyr også i flerspiller fortelles ikke. Av kjøretøy som derimot er lovet for flerspilleren er de velkjente UAV-dronene, helikoptrene og jagerflyene - alle hjelpemidler man kan kalle inn etter å ha drept et visst antall fiender på rad.

For de som liker samarbeid hevder listen at spillet vil komme med både lokal og nettbasert samarbeidsmodus, men det vil kun være mulig for én spiller å spille på nett per konsoll. Flerspilleren blir forøvrig utvidet med to nye spillmoduser, Secret og en enda ikke navngitt. Førstnevnte er en egen variant av velkjente "capture the flag", sistnevnte er angivelig en form for søk og ødelegg hvor man skal drepe spesifikke spillere fra det andre laget.

Sist, men ikke minst, fortelles det at vi igjen vil tre inn i rollen som en amerikansk marinesoldat som sloss i en fiktiv Midtøsten-konflikt. I tillegg har angivelig skuespilleren Ken Lally stemmen til en sentral person i spillet.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden