En lysere fremtid?

Heaven X jobber med et førstepersons skytespill som de har gitt den merkelige tittelen Futurebrighter.

Futurebrighter foregår ett eller annet sted ute i verdensrommet, og følger historien til den kriminelle Alex Carver. Du vil få styre Alex gjennom en serie varierte spillmiljøer, inkludert en fengselsromskip og en merkelig og fiendtlig planet. Spillet lover massevis av våpen (og fiender å bruke dem på), men du blir også nødt til å bruke de små grå en gang i blant.

Som i Deus Ex får du også muligheten til å benytte deg av implantater som kan forbedre karakteren din på ulike måter (slik som å gi deg bedre sikteferdigheter eller hastighet), og i tillegg får du tilgang til mye spennende utstyr, slik som sonar og radar (og naturligvis også førstehjelpsskrin og stimulerende midler). Det ser også ut som du får en viss frihet i forhold til hvordan du vil løse oppdragene dine, noe som alltid er et pluss.

For øyeblikket vet vi ikke hvem som skal gi ut dette spillet eller nøyaktig når vi kan vente å se det i butikkene. Den polske utvikleren regner med å bli ferdig med prosjektet i løpet av neste år.

Spillrulett
270 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden