Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 3

En ny premie skjuler seg bak luke 3

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Kjekt sikkerhetskamera

Bak luke 3 i kalenderen finner vi Arlo Pro 4 – et trådløst sikkerhetskamera. Kameraet gir videokvalitet med 2K HDR som kan kobles direkte til Wi-Fi uten at man trenger en SmartHub. Synsfeltet er på 160 grader, og det er også mulig å skjelne hvem som lusker rundt om natten.

Arlo Pro 4.
Arlo

Kameraet skal kunne leve i seks måneder før det må lades, og kan knyttes opp mot Apple HomeKit1, Amazon Alexa og Google Assistant. Du kan også sette det opp slik at du får et varsel på mobiltelefonen dersom kameraet oppdager bevegelse.

Premien er levert av Arlo, og koster ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.no om lag 2500 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
1350 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden