En stormakt blir født

Birth of America 2 ute nå

Strategientusiaster får oppleve de første krigerske årene i USAs historie, i Birth of America 2.

Franske Ageod har nå lansert sitt nyeste historiske strategispill, en etterfølger til det fornøyelige (om enn litt tunge) Birth of America fra 2006. Etterfølgeren har fått undertittelen Wars in America 1750-1815, og lar deg kjempe i alle de store krigene som formet Amerika.

Strategispill av den gamle typen.

Birth of America 2 er et avansert turbasert strategispill hvor du ikke bare må ta kontroll over store hærstyrker, men også må styre med politikk, økonomi og diplomati.

Spillet kommer med et nytt kampsystem, muligheter for å gi styrkene dine avanserte ordre, samt over hundre nye historiske ledere og enheter. Dessuten loves vi forbedret kunstig intelligens (samt gode flerspillermuligheter).

Om du synes dette høres ut som et spill for deg, kan du stikke innom Ageods nettsted for å gå til innkjøp av en nedlastbar kopi.

Det er visstnok ikke helt utenkelig at spillet dukker opp i butikkene (slik forgjengeren gjorde), men den franske utvikleren er usikker på om de vil få dekket utgiftene ved en tradisjonell boksbasert utgivelse.

Siste fra forsiden