Endelig får vi krysse sverd med Arthas

De dødes konge skal få svare for sine ugjerninger.

Han har sveket oss, styrt verden til kaos og har mang en sjel på samvittigheten. Og selv om vi alltid har hatt lyst, har vi hittil ikke fått muligheten til å sende han seks fot under. Vi snakker selvfølgelig om Arthas, The Lich King. Hovedstjernen i World of Warcrafts siste tilleggspakke har hittil vært en vanskelig kar å nå, men snart får vi endelig muligheten til å stille dauingkongen i et hjørne.

Blizzard annonserte nemlig nylig patch 3.3, kodenavn The Icecrown Citadel. Som navnet antyder er det altså Arthas festning som endelig åpnes opp til Azeroths innbyggere. Dog, både lvl 80 og lilla rustning vil antageligvis være nødvendig for å ha håp om overlevelse.

Icecrown Citadel vil bli en "instance" for fem spillere, med valgmulighet for både normal og heroic vanskelighetsgrad. Icecrown Citadel vil strekke seg over totalt tre fløyer, hvor spillere må kjempe seg gjennom hver enkelt for å låse opp den neste. Gjennom hallene vil spillere måtte bekjempe flere av dauingkongens undersåtter, alle med egne styrker og svakheter.

Og sist, men ikke mist – Arthas selv. Som forventet vil man ikke møte Arthas alene, men med allierte fra Azeroth. Alt ettersom du spiller som horde eller alliance vil enten Sylvanas eller Lady Jaina bistå deg og dine medspillere i deres kamp mot Arthas. Hvor Sylvanas kun er interessert i hevn, håper Lady Jaina å finne rester av den en gang noble og ridderlige prinsens sjel.

Med tanke på at Arthas er Wrath of the Lich Kings hovedrolleinntaker, og at tilleggspakken Cataclysm er annonsert, vil antageligvis patch 3.3 bli den siste før tilleggspakken. Noe som også kan antyde at tileggspakken er nærmere enn tidligere antatt.

(Kilde: cinemablend.com)

Siste fra forsiden