Endelig videoer på Gamer.no

I går ettermiddag la vi ut de første videoene i vårt splitter nye videosystem.

Det var på høy tid. Såpass kan vi innrømme. Vi er sent ute med satsning på spillfilmer, og denne nyheten skulle egentlig vært ute for ett år siden. Men slik gikk det ikke, og vi takker tålmodige lesere for at vi ikke er pepet av banen.

I går ettermiddag lastet vi endelig opp videosnuttene som skulle få æren av å debutere. Den første virkelige testen kom i dag tidlig sammen med den etterlengtede traileren av Grand Theft Auto IV.

Vi har valgt å utforme videoavspilleren som en helt ny fullbredde-tjeneste på Gamer.no, med store versjoner av hver film for best mulig leseropplevelse. I samme bilde vil dere enkelt få oversikt over de nyeste filmene, samt relaterte filmer og diskusjon om den aktuelle filmen.

Her er et utvalg nye og gamle filmer som kan beskues nå:

Vi har mange planer for videosystemet i tiden fremover, både med tanke på innhold og funksjonalitet. Blant annet skal vi utforme en egen videoforside, med bedre søkemulighet over videoer som finnes. Om kort tid legger vi også ut en ramme på forsiden som profilerer de nyeste filmene.

Håper likevel systemet faller i smak slik det foreligger nå. Vi lytter gjerne på tilbakemeldinger om ting som kunne vært gjort annerledes eller bedre, eller filmer dere savner. Gi i så fall lyd fra dere i forumet.

Siste fra forsiden