Endeløs spillverden i No Horizons

Australske ICNH Games er snart klar med det massive nettspillet No Horizons.

I desember er det klart for et nytt tilskudd på det stadig voksende treet av massive flerspillerspill. No Horizons utvikles av australske ICNH Games, og hører hjemme i den turbaserte strategisjangeren.

Skjermbilde fra No Horizons.

– Vi tar sikte på å gi ut No Horizons i desember, men det kommer ikke ut før vi er helt fornøyde med produktet. Det skal bli det mest realistiske, fleksible og underholdende turbaserte strategispillet til dags dato, sier ICNHs Ryan Boucher i en pressemeldig.

Målet med spillet er enkelt og greit å bygge opp sin egen sivilisasjon og kultur i ukjente miljøer. For å få suksess må spilleren takle disse miljøene, andre spilleres handlinger og den underliggende historien. Alt dette foregår i en enorm spillverden: ICNH sier at én spiller aldri vil klare å utforske den fullt ut. Det må være gode nyheter for de som er glad i utforsking.

Utvikleren sier videre at hver server kan huse titusenvis av spiller, og at spillet dermed vil skape et strategispill ulikt noe annet man har sett tidligere. Det er for øvrig ikke kjent hvor mye det vil koste å delta i No Horizons.

Siste fra forsiden