Endrer ikke praksis

EA beholder kupongpraksisen med neste store lansering.

Om du er en av dem som gikk til innkjøp av det fantastiske Mass Effect 2, la du gjerne merke til at det fulgte med en kode som gav deg tilgang til gratis nedlastningsinnhold. Aberet med den koden er at hvis den er brukt en gang, så virker den ikke lengre. Om du selger spillet, må den som kjøper det av deg betale en viss sum penger for å få tilgang til det samme innholdet. En fiks idé mener du kanskje, noe som EA nok er veldig enig i. De har nemlig ingen planer om å slutte med den praksisen.

Les også:Bad Company 2-beta tar av

Det neste spillet fra EA som også vil tilby gratis nedlastningsinnhold til førstegangskjøpere er Battlefield: Bad Company 2. Ferske kopier vil inneholde en ”VIP-kode”, som vil gi deg tilgang til flere brett på lanseringsdagen. I tillegg vil det gi deg tilgang til ytterligere innhold i fremtiden, uten at det spesifisert hva det vil være.

Les også:Metro 2033 med lekker grafikk

Personlig

–Vi vil at folk skal taste inn koden når de kjøper spillet, for å få tilgang til ekstra-innhold. Det vil være koblet mot din personlige EA-konto, og tanken er å gi deg noe ekstra. Om du har gjort dette, vil du få tilgang til enda mer innhold i fremtiden, kunne Patrick Bach hos EA fortelle.

EA har hatt samme praksis med spill som Dragon Age og The Saboteour. Og det skal visstnok være en veldig vellykket strategi. Om annenhåndskjøperne er enig er en annen sak.

Les også:Iphone får Street Fighter IV.

&ndash Det er et bra incentiv når de først kjøper spillet, men det lærer dem også at det finnes mer innhold på nett, og det gjør dem vant til markedets økosystem, kunne representanter fra EA fortelle, samtidig som de lovte å introdusere nye tilbud for registrerte og unike brukere.

Ekstra-innholdet som følger med Bad Company 2 kommer i tillegg til flere andre ”bonuser” til de som er tidlig ute eller de som forhåndsbestiller. Seks unlocks vil være tilgjengelig for dem som kjøper Limited Edition, mens ”Squad Rush”-multiplayermodus vil være begrenset til de som forhåndsbestiller hos Gamestop. ”Squad Rush” vil åpnes opp etter 30 dager for alle andre.

(Kilde: Shacknews, G4TV)

Siste fra forsiden