King of Nordic

– Endringen gjør at flere får prøvd seg hver bidige uke

Daniel «Zykes» Jensen og laget hans representerer Norge denne uken i King of Nordic.

Daniel «zykes» Jensen og hans lagkamerater skal kjempe for Norge denne uken.
Sindre Stien/Good Game

Ny uke, nye muligheter i King of Nordic. Etter at det norske laget forrige uke gikk på en smell er det også denne uken bare ett norsk lag med. Nytt av sesongen er at alle landene har kvalifisering uavhengig av vinneren.

LES OGSÅ: – Det er flere som ser på King of Nordic nå enn før

Daniel «Zykes» Jensen var veldig kort i svarene da Gamer.no lurte på hvordan kvalifiseringen hadde gått.

– Jeg samlet laget bare åtte timer før kvalifiseringen, så vi er jo i utgangspunktet ikke et lag men bare venner og tidligere lagkamerater som skal prøve oss.

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Daniel «Zykes» Jensen
Mikael «Mikki» Gaup
Anders «Savvy» Sundet
Genesis «envi» Crisostomo Reyes
Christian «dreamcatchR» Paulsen

Med seg på laget har Jensen fått fire spillere som har rikelig med Telialigaen-erfaring, selv om ingen av dem spiller i 1. divisjon denne sesongen. Jensen forteller kort om endringen King of Nordic har gjort med formatet denne sesongen.

– Tror at det er veldig positivt at det er kvalifisering uansett vinner. Positivt for alle landene og det gjør jo at flere får prøvd seg hver bidige uke.

Første runde i Telialigaen er ferdigspilt, og med et par overraskende resultat. Jensen reflekterer litt rundt det som skjedde før intervjuet avsluttes.

– Jeg var overrasket over at Stabæk Momentum tok poeng mot Apeks og var skuffet over at vi tapte poeng mot Bifrost, men nå handler det bare om å fokusere på det som kommer og legge inn timene/forberede seg mot det, avslutter Jensen.

Se King of Nordic fredag fra klokken 19:00 på Twitch »

Gamer.no i samarbeid med ESEN

King of Nordic er et «kongen på haugen»-konsept der lag fra Norge, Danmark, Sverige og Finland kjemper mot hverandre. Gamer.no arrangerer de norske kvalifiseringene til turneringen i samarbeid med ESEN. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

Turneringen er åpen for alle lag, med et mål om å skape en god og organisert plattform for lag som er semi-profesjonelle og amatører i de nordiske landene. Dersom man ryker ut, får man delta igjen neste uke om man vil.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke.

Les også
Apeks vant TV 2-kvalifisering - klare for stor europeisk turnering

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden