Ark: Survival Evolved - Samurai Shodown

Epic-butikken gir bort to spill denne uken

Samurai Shodown NeoGeo Collection og Ark: Survival Evolved.

SNK/Snail Games (Montasje: Gamer.no)

De neste dagene kan du plukke opp Ark: Survival Evolved og Samurai Shodown NeoGeo Collection helt gratis. Spillenes deles ut av Epic Games Store, i et tilbud som varer frem til og med torsdag 18. juni.

Se lanseringstailreren for Ark: Survival Evolved. (Video: Snail Games)

Vil du sikre deg et eksemplar av ett eller begge, stikker du innom nettbutikkens side for gratis spill. Her trykker du deg videre til hvert av spillene og finner knappen merket «Get». Ved å logge deg inn med en Epic-konto legges spillene automatisk til i spillbiblioteket ditt, der du kan laste ned og spille det så mye du vil.

Dinosauroverlevelse og slåssing

Ark: Survival Evolved ble offisielt lansert i 2017, etter en lengre periode i early access. Spillet kombinerer action og overlevelseselementer i en bisarr verden full av både dinosaurer og automatvåpen.

Samurai Shodown NeoGeo Collection. (Video: Epic Games)

Samurai Shodown NeoGeo Collection samler syv slåssespill fra den klassiske Samurai Shodown-serien i én stor pakke. Ved siden av endeløse mengder med slåssing, for både én og flere spillere, inneholder samlepakken også en museumsmodus og et lass med musikk fra serien.

Epic har også avslørt sine neste spill, som rulles ut så snart det nåværende tilbudet er over. På menyen for neste uke er eventyret Pathway og strategispillet The Escapists 2, som blir gratis fra 18. til 25. juni.

DayZ-skaperens neste spill blir også helt gratis.
Overlevelsesspillet Icarus skal lanseres i 2021 »

Siste fra forsiden