Episodebasert dinosaurjakt

Tenk deg at du fikk sjansen til å studere forhistoriske kjempeøgler med dine egne øyne - og så skyte dem ned hele gjengen.

DinoHunters er et nytt spillkonsept fra Kuma Games (folkene bak den kontroversielle Kuma\War-serien). Dette er en serie episodebaserte spill hvor du blir med en gruppe dinosaurjegere utrustet med tidsmaskin, som prøver å lage brutal reality-underholdning for en TV-stasjon. Ved hjelp av reklameinntekter håper Kuma å kunne lansere nye episoder med jevne (og relativt korte) mellomrom, helt gratis.

Nå har de lansert den første episoden, hvor du (litt skuffende, kanskje) ikke får jakte på dinosaurer i det hele tatt, men på mammuter. Kuma virker ikke som de har spesielt mye interesse av å være historisk korrekte, så mammutene omgis av flygeøgler og annet svineri, som gjør sitt beste for å ødelegge jakten din (nei, flygeøgler og mammuter levde ikke samtidig).

For å laste ned første episode av DinoHunters må du besøke seriens offisielle nettsted og laste ned et installasjonsprogram. Dette tar seg så av selve nedlastningen, men vær oppmerksom på at spillet tar over 800 MB, så med mindre du har en rask tilkobling kan det ta tid å få ned.

Siste fra forsiden