Episodebasert mystikk i Agon

I den episodebaserte eventyrspillserien Agon foregår handlingen blant annet i Lappland. Nå kommer serien til butikkene.

Lexicon Entertainment har kunngjort at de vil distribuere Agon-serien i butikkene. Totalt er det planlagt fjorten episoder, som vil samles i syv spill. Det første spillet er The Mysterious Codex, som inneholder de tre første episodene. The Mysterious Codex lanseres i april, og følges av episode fire, Lost Sword of Toledo, som lanseres til sommeren.

Dette skal sannsynligvis ikke forestille Lappland

I Agon: The Mysterious Codex følger vi Professor Hunt fra British Museum, som reiser kloden rundt på jakt etter hemmelighetene til et glemt brettspill. Dette høres kanskje ikke særlig spennende ut, men for å gjøre ting litt mer interessant har utviklerne blandet inn mystiske legender og en eldgammel konspirasjon.

The Mysterious Codex finner sted i London, Lappland og på Madagaskar, og alle omgivelsene er fulle av gåter og mysterier. Handlingen sees fra førsteperson (som i de tradisjonelle Myst-spillene, for eksempel), og utviklerne lover et logisk brukergrensesnitt og flott grafikk.

Agon: Lost Sword of Toledo følger i samme fotspor som de tre episodene i The Mysterious Codex. Her foregår handlingen i en spansk by hvor tiden nesten ser ut til å ha stått stille siden middelalderen. Vi loves autentiske omgivelser, gåter som er fullstendig integrert i historien og mye mer.

Mer informasjon om Agon finner du på seriens nettsted.

Siste fra forsiden