Counter-Strike: GO / King of Nordic

Er alle gode ting tre for «hk0ns» lag?

Rival skal nok en gang prøve seg i det nordiske sluttspillet i King of Nordic.

Håkon «hk0n» Kvande (nærmest kamera) under The Convention 2016.
Tor-Steinar Tangedal/Gamer.no

Sist helg konkurrerte nesten 30 Counter-Strike-lag om den norske plassen i det nordiske sluttspillet i King of Nordic. De to siste ukene har det vært Rival som har representert Norge, og sist gang gikk de på en storsmell mot våre naboer i Sverige. Igjen var det Rival som stakk av med seieren i kvalifiseringen, etter å ha slått Demise 16-8 i finalen.

Gir ikke opp

Dette vil være tredje forsøk for Håkon «hk0n» Kvande og resten av guttene i Rival. I går slo de Island slik at de er i hovedsluttspillet. I kveld skal Norge møte Sverige i semifinalen klokken 19:30, og kampen strømmes direkte på Twitch.

DISSE SKAL SPILLE FOR RIVAL:

Vis mer

Tommy «tomzey» Weierød
Erik «truth» Hansen Dyrnes
Håkon «hk0n» Kvande
Endre «phrzer» Solhaug
Michael «haggis» Hagland

– Vi er midt i eksamenstid og da har Counter-Strike blitt noe nedprioritert. Vi føler vi har manglet en god AWP-er og har valgt å ta med Michael «haggis» Hagland denne runden. Vi satser på at vi har en god dag, og dermed tar seieren, forteller Kvande til Gamer.no.

Kvande forteller hvorfor de har meldt seg på turneringen:

– Vi har ingen framtidsplaner med dette laget. Vi har lagt merke til at Tommy «TommyM» Monsen fra Demise har vært litt høy på pæra i det siste, og derfor lagde vi Rival for å jekke han ned litt. Skal nok ikke se bort i fra at Rival også blir å se i neste King of Nordic-kvalifisering, dersom «TommyM» velger å melde seg på.

– Hva mener du med at han er «høy på pæra»?

– Han har en tendens til å tro at han er veldig god i Counter-Strike. Etter tre finaletap mot oss håper vi han innser at han ikke er Guds gave til e-sporten, avslutter Kvande.

Gleder seg til å spille med full lagoppstilling

Tommy «TommyM» Monsen i Demise her fra semifinalen i Telenorligaen på SpillExpo.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Monsen blir ikke overrasket over kommentaren til Kvande, og forteller at han ikke er imponert over spiillet til Rival mot Sverige forrige uke.

– Morsomt at vi er en målestokk for gutta, selv om det ikke kommer som en overraskelse for meg. Håkon og Rival har hatt god kontroll på oss i kvalifiseringen, men det har vært mikslag mot mikslag. Håper dem er klar til kamp når vi stiller med full lagoppstilling til neste år i Telenorligaen, for da må dem spille bedre enn dem har gjort internasjonalt fram til nå. Jeg ble ikke akkurat skremt etter kampen av Rival mot Sverige forrige uke.

– Det blir nevnt at du ikke er Guds gave til e-sporten?

Les også
Norsk kvalifisering til stor nordisk Counter-Strike-turnering lørdag

– Guds gave er jeg absolutt ikke, men det beviste vel også gutta i Rival at de ikke er, med tre runder mot Sverige forrige uke. Kanskje vi skal la kompisene mine med Silver 3 og Gold Nova 2 prøve seg mot Sverige neste gang, avslutter Monsen med et smil.

Se Norge mot Sverige i King of Nordic i kveld klokken 19:30 »

Siste fra forsiden