Er billig bra?

Ah, hva er vel en lørdagskveld uten gode venner, passelige mengder fastfood og en fin bunke potensielt grusomt dårlige titler?

Side 1
Side 2
Side 3

Space Bastards: Sudden Justice (Director's Cut) - (Utviklet av Smoking Gun Productions, utgitt i 1999)
Obs: dette spillet har 18-års aldersgrense. Vennligst hopp til neste spill om du er yngre.

"Lemmings on Crack" - Future 3D
"Superb gameplay" - Personal Computer World
"I did not have sexual relations with that woman" - President Clinton

Drittsekkene er tilbake! Dette spillet inneholder over 100 brett, store roboter, masse skyting, overdreven vold, "fargefullt" språk, jenter i bur - ja, det er endatil år 2001-kompatibelt! (Noe som forresten ikke garanteres.) Kan det bli bedre? Ja, faktisk! Da vi åpnet boksen fant vi nemlig manualen, og den er bedre. Bare denne trykksaken alene er verdt de 100 kronene vi brukte hos Free Record Shop™ i dag - noe som ikke akkurat kan sies om manualen til spill som "Far Cry". Dette tvinger frem konklusjonen - at Space Bastards simpelthen er et bedre spill. Her er såpass mye virkelig tøff/virkelig teit humor at vi ikke kan annet enn å bøye oss i støvet.

Selve spillet er en blanding av Duke Nukem 2 og Lemmings, og inneholder uanstendig mye kassedytting. Men hva gjør vel det, når det inkluderes en HTML-manual på CDen hvor Stephen Hawkings leser lydforklaringene, og som gjennomsyres av den samme sinnsvake humoren som resten av spillet lider under og nyter godt av. Etter å ha pløyd gjennom de første enkle brettene, åpenbarer det seg dessuten et overraskende intelligent hjernetrim-spill, av typen vi dessverre ser færre og færre av (for ikke å si ingen). Go Space Bastards!

Diskusjon under spillet (etter den fabelaktige "Ta-over-verden"-introen):
Kent William: "Jeg håper det kommer en halvtime med noen aper som tilber en monolitt nå."
Erling: "Noe sier meg at det ligger religiøse undertoner bak det eksploderende korset der."
Mats: "Coveret finnes i flere farger! Dette må være det perfekte vorspiel-spill."

Plusspoeng: Humoren - hvis den appellerer til deg.

Minuspoeng: Humoren - hvis den ikke appellerer til deg.

Westlife Fan-o-mania - (Utviklet av TDK Mediactive, utgitt i 2002)
"5 boys, 500 questions, one quiz."

Først: Westlife er toppen.

Så: Dette spørsmålsspillet trengte ikke installeres, så vi slapp heldigvis å etterlate spor på harddisken, noe vi setter stor pris på. Videre kan det nevnes at ingen av oss i Gamer.no hadde den minste peiling på Westlife. Dette gjorde testingen til en litt tilfeldig affære, da det var hipp som happ om vi hadde rett eller feil på spørsmålene. Takket være våre velutviklede hacker-1337-kunnskaper og verktøyet "Windows Explorer" fant vi imidlertid fram til "skjulte" videoklipp på CD-en, slik at vi slapp å svare rett på ting vi ikke ante noe om for å se de "hemmelige" klippene.

Diskusjon under spillet:
Anonym ikke-homofob: "Homo."

Tor-Steinar: "Det er den i midten."
Mats klikker på svaret i midten.
Resten, i kor: "Neei, det var feil."
(Dette gjentok seg stort sett for hvert spørsmål.)

Les også
Crysis

Plusspoeng: Ingen installasjon. Vi ble kjent med guttene. Bortklippede scener og annet snask.

Minuspoeng: Westlife.

Avsluttende ord og Den Store Konkurransen
Det er liten tvil om at det er en god mengde både gull og tull i tilbudshyllene. Vi opplevde dette selv, og fikk med oss en god blanding. Nevnte vi forresten at vi handlet hos Free Record Shop™? Hvis ikke: Vi handlet hos Free Record Shop™! Fem spill for 100 kroner! Vi anbefaler alle å ta en tur og rote (eller enda bedre, rydde) litt i tilbudskasser rundt om i landet.

Og så: til Den Store Konkurransen!
Den oppvakte leser har kanskje bemerket seg at spillene vi av ulike årsaker fikk minst ut av, var Westlife Fan-o-rama og Jekyll & Hyde. Av denne grunn deler vi nå ut.... (Trommevirvel) ...

"Gamer.no Westlife Fan-o-rama Jekyll & Hyde Fan Bundle Pack"!

... til første leser som sender en vakker mail til denstorekonkurransen@gamer.no med bilde av seg selv, utkledd enten som en av Westlife-guttene, eller som mr. Hyde (som var et blodtørstig monster). Som mer eller mindre går ut på det samme.

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden