Er Dance Hero neste sprell?

Rykter vil ha det til at Activision ikke gir opp Hero-konseptet med det første.

Enhver ku kan melkes tom, noe Activision merket på den vemodige måten da Guitar Hero-serien kræsjet på nulltid. De fatale salgstallene til Warriors of Rock ble besvart med at de la ned den ellers svært populære spillserien med umiddelbar virkning, noe som skapte dønninger blant tidligere utviklere av serien.

Nerder og dansing passer som hånd i hanske.

Det trenger likevel ikke å bety at hele Hero-konseptet raser sammen. Spillbloggen Kotaku vil for eksempel ha det til at vi får et Dance Hero-spill i fremtiden. Man må kanskje ikke være en markedsanalytiker av rang for å spå det, ettersom deres Kinect-utgivelse Dance Central gjorde det utrolig godt i fjor.

Lite annet vites om det angivelige spillet enn at det skal omhandle dansing, og at sanglisten inkluderer artister som Timbaland og The Prodigy. Spekulasjonene raser rundt at spillet vil ha omfattende støtte for PlayStation Move og Microsoft Kinect, noe man heller ikke trenger å være et geni for å resonnere seg frem til.

Disse antagelsene kommer for øvrig i kjølvannet av at Dance Central solgte langt bedre enn Rock Band 3, til tross for at mange hyller sistnevnte som tidenes bandspill. Det kan altså se ut til at det skjer et visst generasjonsskifte i musikkspillene, og mye tyder på at de mer fysiske dansespillene kommer ut seirende.

Siste fra forsiden