Er du klar for The International 3?

Det blir Dota 2 for alle penga i nesten to uker.

Den store turneringen The International 3 starter så smått imorgen. Da skal de to lagene Quantic Gaming og Rattlesnake spiller om den aller siste plassen i turneringen.

Fra 3. til 5. august settes gruppespillet igang, og det spilles kamper fra klokken 18.00 både lørdag, søndag og mandag.

Det er mye på spill under årets turnering. I tillegg til at Valve har stilt med nesten 9 millioner kroner i premiepotten, åpnet de også for at en prosentandel av inntekter ved salg av diverse gjenstander tilknyttet turneringen også skulle legges til i premien.

Dermed har den økt til nesten 15 millioner kroner totalt. Vinnerlaget alene kan stikke avgårde med 8 millioner kroner etter finalen er spilt.

Arrangementet holdes i Valves hjemby, Seattle. Det spilles kamper hver dag, en all-star-kamp med verdens beste spillere skal holdes, og det skal spilles en-mot-en-kamper.

Kampen mellom Quantic Gaming og Rattlesnake begynner fredag klokken 22.00, norsk tid.

Endelig lansert

Dota 2 er Valves oppfølger til Defense of the Ancients, en modifikasjon til Warcraft III. Etter en to år lang betafase fikk Dota 2 status som lansert 9. juli.

The International 3 er Valves egen Dota 2-turneringen. 16 lag fra hele verden skal tevle om de rekordstore premiersummene.

For en ukes tid siden satte Blizzard sinnet i kok hos mange esportfans da de kunngjorde at de regionale finalene i deres World Championship Series i StarCraft II skal spilles samme helg som finalene i The International 3.

Les også: Fra Zero til Hero
Les også: Dota 2 er lansert for Linux og Mac

Siste fra forsiden