Er du smart nok for MAN 2?

Wargaming.net har kunngjort at de jobber med etterfølgeren til det flerspillerfokuserte strategispillet Massive Assault Network.

Massive Assault Network var en flerspillerfokusert versjon av det geniale turbaserte strategispillet Massive Assault. Nå som Massive Assault har fått en etterfølger (Domination), har Wargaming.net kunngjort at de snart er ferdig med etterfølgeren til Massive Assault Network. Betatestingen vil starte 15. november.

Massive Assault Network 2 vil komme med alle kartene fra tidligere Massive Assault-spill (inkludert Domination), noe som gir oss 24 kart totalt. Med tanke på den store gjenspillingsverdien de forskjellige kartene har, betyr det at vi får temmelig mye innhold i MAN 2. Spillet kommer også med en ny type flerspiller, hvor to spillere kan spille samtidig og se hverandres bevegelser etter som de skjer.

Alle som i dag spiller Domination, Massive Assault og Massive Assault Network over nettet vil nå overføres til Massive Assault Network 2 helt gratis. Spillet er abonnementsbasert, og koster 6,95 dollar per måned (litt i overkant av 45 kroner). Om du ikke liker tanken på månedlige abonnementskostnader, kan du kjøpe et "livstidsabonnement" for 39,95 dollar (ca. 264 kroner).

Selve nedlastingen er gratis for alle, og tilbyr uendelig med spilling på planeten Beotorum. For mer informasjon om Massive Assault Network kan du besøke spillets offisielle nettsted (for øyeblikket ser det ikke ut til å være spesielt mye info om MAN 2 der, men det kommer nok etter hvert).

Siste fra forsiden