King of Nordic - Counter-Strike: GO

– Er ikke til å komme unna at «maru» er den med høyest nivå av oss

Det norske mikslaget som representerer Norge i King of Nordic er klare til kamp.

Fredrik «veyron» Larsen håper de skal klare å slå Danmark i King of Nordic.
Valve/Privat/montasje Gamer.no

En ny helg betyr en ny sjanse for Norge i King of Nordic – «kongen på haugen»-turneringen i Counter-Strike: GO der lag fra Norden kjemper om å sitte igjen på toppen. Nytt av sesongen er en betraktelig økning av pengepremiene, fra 5000 svenske kroner til 12 500 svenske kroner.

Denne uken er det mikslaget AaFK hobbylag med spillere fra blant annet andredivisionslaget hissig, og tredjedivisjonslaget Svein Pavels Boostsquad.

Vi slo av en prat med Fredrik «veyron» Larsen for å høre hvordan gjengen har forberedt seg etter å ha kommet til topp i kvalifiseringen, og om økningen av pengepremiene denne sesongen har påvirket motivasjonen.

DISSE REPRESENTERER NORGE I UKE 5:

Vis mer

Fredrik «veyron» Larsen
Ole Bendik «maru» Bøen
Pavel «Willpower» Blindheim
Michael «miko» Rørvik Akslen
Sondre «killerboat» Sulebakk

– Målsettingen er definitivt å vinne mot Danmark og spille en jevn kamp i en eventuell finale. Endringene av pengepremiene har ikke vært noe tema hos oss enda, da vi hovedsaklig meldte oss på for og spille i mot gode spillere og gi oss selv en liten utfordring. Men det er selvfølgelig bra både for de norske lagene, og resten av deltagere at pengepremien blir økt da det vil gi mere motivasjon og driv til andre, forteller han til Gamer.no.

Larsen forteller at det er jevnt nivå på spillerne i laget, men at én av dem stikker seg litt ekstra ut.

– Vi er alle greie spillere, men det er ikke til å komme unna at «maru» er den mest komplette spilleren med høyest nivå av oss. Selv om han spiller rundt to games i uka, så har han et ekstremt nivå, og er den som har mest «impact» på laget.

hissig-spilleren tror videre at nøkkelen for å ta seieren denne uken er å spille på den måten de selv er trygge på, og påpeker samtidig at både «maru» og «killerboat» kan levere på høyt nivå.

Se King of Nordic fredag fra klokken 19:00 på Twitch »

Satser større

I år har ESEN videreutviklet turneringen enda mer, med over 120 000 kroner i premiepenger, over 160 planlagte sendetimer og ukentlige konkurranser med WD_Black skal de sørge for å ta King of Nordic til nye høyder.

En annen nyhet denne sesongen er at lag som deltar vil bli tildelt rangeringspoeng på HLTV.org, som kan hjelpe nordiske lag oppover på den annerkjente rangeringen. King of Nordic vil også lansere sin egen «Hall of Fame» i løpet av sesongen på sine hjemmesider, med spillerstatistikker fra sesong én til nå.

Dersom ditt lag ønsker å delta vil det arrangeres kvalifiseringer her på Gamer.no hver søndag fra 15.00, så lenge Norge ikke er regjerende mestere fra før av. Selve hovedturneringen vil bli spilt hver fredag fra klokken 19:00 de neste syv ukene fremover.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Les også
«Zeves» signerer for Apeks - blir klubbens trener og spillerutvikler

Siste fra forsiden