Er PC-en din kraftig nok til å skremme vettet av deg med Resident Evil 7?

Her er skrekkspillets systemkrav.

Resident Evil 7: Biohazard
Capcom

BØ!

OK, du ble sikkert ikke så veldig skremt nå, men noe som mest sannsynlig blir litt mer skummelt når det kommer i handelen 24. januar er Resident Evil 7.

Resident Evil 7.
Capcom

Selv om det er flere måneder igjen til spillet kommer i handelen, har Capcom allerede nå gått ut med hva PC-en din må ha av innmat for å takle det nyeste innslaget i serien. Minimumskravet vil resultere i et spill som tåler 30 bilder i sekundet med en 1920 x 1080-oppløsning, mens den anbefalte maskinvaren skrur opp bilderaten til 60 bilder i sekundet med samme oppløsning. I tillegg nevner Capcom at man må ha nettilkobling for å aktivere spillet første gang.

Vel å merke er det mulig at Capcom vil justere kravene en smule innen slipp, men vanligvis skjer det ikke betydelige endringer etter at man først går ut med systemkrav.

Minimumskrav:

  • OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 64-bit
  • Prosessor: Intel Core i5-4460 2.70 GHz eller AMD FX-6300 eller bedre
  • Minne: 8 GB RAM
  • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 760 eller AMD Radeon R7 260x
  • DirectX: Version 11


Anbefalt maskinvare:

  • Prosessor: Intel Core i7 3770 3.4 GHz eller tilsvarende AMD-kort, eller bedre
  • Minne: 8 GB RAM
  • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 960 eller AMD Radeon R9 280X eller bedre

Skummelt!

Resident Evil 7 kommer til Windows, Xbox One og PlayStation 4 den 24. januar 2017. Dersom du vil teste spillet nå, kan du sjekke ut en demo på PlayStation 4. Spillet skal også støtte PlayStation VR, og på årets E3-messe fikk vi oppleve hvordan det vil føles:

– Jeg skal ikke påberope meg å være en VR-veteran, men av spillene jeg har prøvd så langt er demoen for Resident Evil 7: Biohazard en klar vinner. Blandingen av fryd og lammende redsel jeg følte der jeg vandret rundt i det gudsforlatte skrekkhuset var ulikt noen opplevelse jeg noen gang har hatt i et spill – det være seg i VR eller ikke, skrev Andreas Klebo-Espe om PlayStation VR-utgaven.

Les resten av sniktitten på spillet her »

Siste fra forsiden