Resident Evil 7: Biohazard
Resident Evil 7: Biohazard (Bilde: Capcom)

Er PC-en din kraftig nok til å skremme vettet av deg med Resident Evil 7?

Her er skrekkspillets systemkrav.

BØ!

OK, du ble sikkert ikke så veldig skremt nå, men noe som mest sannsynlig blir litt mer skummelt når det kommer i handelen 24. januar er Resident Evil 7. 

Resident Evil 7.
Resident Evil 7. Bilde: Capcom

Selv om det er flere måneder igjen til spillet kommer i handelen, har Capcom allerede nå gått ut med hva PC-en din må ha av innmat for å takle det nyeste innslaget i serien. Minimumskravet vil resultere i et spill som tåler 30 bilder i sekundet med en 1920 x 1080-oppløsning, mens den anbefalte maskinvaren skrur opp bilderaten til 60 bilder i sekundet med samme oppløsning. I tillegg nevner Capcom at man må ha nettilkobling for å aktivere spillet første gang.

Vel å merke er det mulig at Capcom vil justere kravene en smule innen slipp, men vanligvis skjer det ikke betydelige endringer etter at man først går ut med systemkrav. 

Minimumskrav:

  • OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 64-bit
  • Prosessor: Intel Core i5-4460 2.70 GHz eller AMD FX-6300 eller bedre
  • Minne: 8 GB RAM
  • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 760 eller AMD Radeon R7 260x
  • DirectX: Version 11


Anbefalt maskinvare:

  • Prosessor: Intel Core i7 3770 3.4 GHz eller tilsvarende AMD-kort, eller bedre
  • Minne: 8 GB RAM
  • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 960 eller AMD Radeon R9 280X eller bedre

Skummelt!

Resident Evil 7 kommer til Windows, Xbox One og PlayStation 4 den 24. januar 2017. Dersom du vil teste spillet nå, kan du sjekke ut en demo på PlayStation 4. Spillet skal også støtte PlayStation VR, og på årets E3-messe fikk vi oppleve hvordan det vil føles:

– Jeg skal ikke påberope meg å være en VR-veteran, men av spillene jeg har prøvd så langt er demoen for Resident Evil 7: Biohazard en klar vinner. Blandingen av fryd og lammende redsel jeg følte der jeg vandret rundt i det gudsforlatte skrekkhuset var ulikt noen opplevelse jeg noen gang har hatt i et spill – det være seg i VR eller ikke, skrev Andreas Klebo-Espe om PlayStation VR-utgaven.

Les resten av sniktitten på spillet her »

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen