Angivelig et skjermbilde fra Lucidity som viser Sofi og bestemoren.
Angivelig et skjermbilde fra Lucidity som viser Sofi og bestemoren.

Er dette Lucasarts hemmelighet?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Tidligere i dag skrev vi om at et nytt spill er på vei fra Lucasarts, og at det vil bli avdekket på fredagens Gametrailers TV-sending, med de første levende bildene fra spillet.

Et av de heteste ryktene som nå svirrer er at det er Lucidity som vil bli avslørt. Spillet ble første gang omtalt i forbindelse med en varemerkeregistrering av navnet, og senere bekreftet av en kilde internt hos Lucasarts.

Ifølge ryktene er Lucidity et todimensjonalt plattformeventyr der man istedenfor å styre hovedpersonen Sofi plasserer ut objekter som hun på egen hånd benytter til å komme seg videre. Spillet høres kanskje Lemmings-inspirert ut, men vil ifølge kilden handle om Sofi som leter etter bestemoren inni sin egen hjerne.

At en jente og bestemoren er involvert virker i hvert fall å være bekreftet, om vi tar det lekkede skjermbildet fra den spanske bloggeren Pure De Garbanzos for å være god fisk. Bloggeren har flere ganger tidligere lekket ut informasjon og bilder om spill som kommer.

En lekket liste med achievements som til sammen utgjør 200 ”gamerpoints” tyder i hvert fall på at spillet vil slippes på Xbox Live Arcade.

Hvorvidt det er dette spillet som blir avslørt på morgendagens Gametrailers-sending vil bare tiden vise.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen