Lederskifte i Good Game

Erlend Blakstad blir daglig leder i Gamer.no og Good Game

Erling Rostvåg og Erlend Blakstad.
Kevin Mobekk

Selskapet Good Game, som står bak Gamer.no og Good Game-ligaen, får ny daglig leder. Det er Erlend Blakstad som går inn i sjefsstillingen. Det melder Good Game i en pressemelding sendt ut fredag morgen.

Erlend har jobbet med Gamer.no og ligaen i 14 år nå, og har de siste årene vært selskapets utviklingssjef. Han tar over for avtroppende leder Erling Rostvåg som har ledet Good Game de siste fem årene.

– Erlend er skreddersydd for denne oppgaven. Ingen kjenner selskapet, bransjen og plattformen vår bedre, og i tillegg til hans sterke tech-kompetanse har han et kommersielt hode som kommer godt med i ulvetider som disse, sier styreleder Harald Strømme i pressemeldingen.

Lederskiftet er allerede gjennomført, og Erling Rostvåg går over i ny jobb i Forsvarsbygg i desember. Strømme er takknemlig for innsatsen Rostvåg har lagt ned, og berømmer ham for den jobben han har gjort.

– Erling har stått på dag og natt i flere år, gjennom brottsjøer og turbulens i en svært krevende oppbyggingsfase og i en bransje i rivende utvikling. Å lede start-up selskaper i vekst er ekstremt krevende, og jeg har stor forståelse for at han nå ønsker å gi stafettpinnen videre, sier Strømme.

Blakstad legger ikke skjul på at det er en utfordrende oppgave han har takket ja til, med et mediemarked og sponsormarked i motvind.

– Men jeg er sterkt motivert for å bygge selskapet videre. Good Game er perfekt posisjonert i en bransje i vekst, og vi er et godt team som skal styre skuta sammen, sier den nybakte sjefen.

Samtidig har Good Game besluttet å ikke benytte seg av en opsjon på å kjøpe seg opp i podkast- og YouTube-selskapet Level Up, men heller videreføre samarbeidet med dem i form av en partnerskapsavtale.

– Begge parter er helt enige om å utvikle det gode samarbeidet videre gjennom en partnerskapsavtale heller enn en fusjon eller oppkjøp, så da er det enkelt å konkludere med det, sier Strømme.

Siste fra forsiden