Good Game

Erling Rostvåg blir administrerende direktør for Gamer.no og Good Game

Gamer.no fortsetter som før.

Etter å ha vært liga- og turneringsansvarlig på Gamer.no siden 2016, trer Erling Rostvåg nå inn som administrerende direktør hos Good Game, selskapet bak Gamer.no, Eserien og Telialigaen.

– Jeg har jo egentlig allerede hatt drømmejobben, men jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver. Jeg ser fram til å løfte blikket og hjelpe Good Game, og norsk e-sport, til neste nivå, sier Rostvåg, som har fungert i den nye rollen siden sommeren.

Grunnlegger av Gamer.no, Tor-Steinar Tangedal, går samtidig inn i rollen som Produktsjef og Community Manager der han blant annet vil følge opp Telialigaen og andre turneringer tettere. I tillegg går han i styret i selskapet, sammen med Harald Strømme, Trond Killingstad, Johan Brand og Sindre Østgård.

– Etter 17 år som gründer har jeg erfart at jeg trives aller best med å være direkte involvert der det skjer. Jeg gleder meg virkelig til å jobbe enda tettere med å bygge opp og stimulere det norske e-sportmiljøet. Vi har kommet langt, men det er et stort forbedringspotensiale, sier Tangedal.

Strømlinjeformer organiseringen

Målet med innstillingen er å tydeliggjøre rollene internt, sier styreleder og gründer i selskapet Harald Strømme i en pressemelding.

– Med tunge og langsiktige samarbeidspartnere som Telia, Norsk Tipping og Norsk Toppfotball, må vi profesjonalisere vår egen drift. Hele gjengen i Good Game har lagt ned en formidabel innsats over flere år, men den raske veksten krever en mer strømlinjeformet organisering av arbeidet. Denne utnevnelsen er et viktig skritt i riktig retning.

Selskapet har de siste årene lagt inn mye arbeid for å styrke sin e-sportsatsing, noe som har resultert i aktiviteter som Telialigaen, Eserien, og Fortnite Fredagskos.

Samtidig melder selskapet om en mangedobling av omsetningen i 2019, og Strømme sier de har som mål å bygge norsk e-sport til internasjonal toppklasse.

Hva betyr dette for Gamer.no?

Det åpenbare spørsmålet som dere lesere nå lurer på er selvfølgelig: hva skjer nå med Gamer.no? Svaret er at det ikke skjer noen endringer utad som en følge av dette. Ingen budsjetter har blitt kuttet, ingen stillinger redusert, og vi vil fremdeles jobbe for å levere nyheter, anmeldelser og alt det andre vi gjør. Trafikktallene peker fremdeles oppover, og det er jo bra, men vi ser alltid etter nye måter å gjøre jobben vår bedre på, og det er fokuset videre.

Siste fra forsiden