Et av verdens beste Counter-Strike-lag legges ned

Økonomiske problemer fører til kroken på døra for Team VeryGames.

Franskmennene i Team VeryGames legger ned fra nyttår.
Team VeryGames

Den franske serverleverandøren VeryGames annonserte i dag at de legger ned Team VeryGames etter 31. desember 2013. Dette på grunn av økonomiske problemer. Dermed står et av verdens beste Counter-Strike-lag uten økonomisk støtte.

Team VeryGames er en kjent aktør i Counter-Strike-scenen og har konkurrert helt i toppen de siste fem årene, og har vunnet turneringer over hele verden. Først i Counter-Strike: Source og senere i Counter-Strike: Global Offensive.

Pengegallopp

Serverleverandøren har det siste året brukt masse penger på laget sitt, og med den siste utviklingen lå det an til å øke betraktelig neste år.

– Med lagets ambisjoner neste år kommer kostnadene til å tredobles, og Team VeryGames har ikke mulighet til å bidra med dette. Vi kunne ikke og visste ikke hvordan vi kunne utvikle oss raskt nok, skriver VeryGames i uttalelsen.

Dreamhack-favoritter

Det siste året har laget jobbet hardt for å komme tilbake til toppen av Counter-Strike-miljøet. De er nå regnet som et av de aller beste lagene i verden etter å ha levert veldig sterke prestasjoner den siste tiden.

Innen året er omme skal de spille finalen i MSI Beat It-turneringen i Kina og delta i Dreamhack Winter i Sverige, turneringen med den største pengepremien i Counter-Strike noen sinne. Franskmennene er regnet som en av de aller største favorittene til å dra i land seieren.

Spilllerne holder sammen

Spillerne forteller at de er motiverte og vil fortsette å spille sammen som et lag. Et lag som sannsynligvis blir veldig attraktive for andre organisasjoner.

Lagkaptein Jérôme «NiaK» Sudries takker VeryGames for følget og for støtten og viktigheten de har hatt for både den franske og den internasjonale Counter-Strike-scenen.

Team VeryGames består av:

  • Ex6TenZ
  • NBK
  • shox
  • ScreaM
  • SmithZz
  • RegnaM
Les også
Vil du havne på pallen i Fantasy?

Visste du at et Counter-Strike-lag fikk burger oppkalt etter seg nylig?
McDonalds går nye veier i markedsføringen sin »

Siste fra forsiden