Et hemmelig kjæledyr har vært skjult i World of Warcraft – i helgen ble det oppdaget

Franskmann fikk seg en overraskelse.

Halla Tearky!
Tayanatali, WoWHead.com

Det er ikke ofte lenger at hemmeligheter forblir hemmeligheter i spill. Nesten allerede før slipp er det meste av krikene og krokene saumfart og godt dokumentert.

At World of Warcraft, som jo er et av de travleste spillene i verdenen, har greid å holde på en hemmelighet i om lag seks uker nå er derfor ganske så imponerende.

Velkommen til vesten

Slik sikrer du deg dyret. (Video: Benjamin Staneck)

Som Kotaku skriver har Terky the Murloc vært et kjæledyr som kun spillere i de asiatiske regionene har kunnet skaffe seg. Da Blizzard oppdaterte nettrollespillet med til versjon 6.2.2. i månedsskiftet august/september, snek de inn den lille skapningen uten å melde fra om det.

En fransk spiller greide likevel denne helgen å finne Terky, bortgjemt i en undervannshule i den lite besøkte Borean-tundraen. Interessant nok visste han ikke en gang at det han hadde oppdaget var noe utenom det vanlige.

Oi.

Nå har den tidligere tomme hulen blitt mye mer folksom. Som du ser i bildet til høyre er det nok av kjæledyrsamlere som vil sikre seg den tidligere utilgjengelige Murloc-en.

De små kjæledyrene har vært en del av World of Warcraft siden spillet kom ut i 2005, men har utviklet seg kraftig siden den gang. Ikke minst har Blizzard introdusert et kampsystem for kjæledyr hvor du kan utfordre vennene dine, ikke ulikt Pokémon.

Faktisk har et annet spill også nylig fått en hemmelighet avslørt.
At man kan spille som Bigfoot i Grand Theft Auto V ble først oppdaget nå »

Siste fra forsiden