Etrom: The Astral Essence

Nå kan du prøve en stor demo av actionrollespillet Etrom: The Astral Essence.

Etrom er et actionfylt rollespill som foregår i et univers hvor vi finner eldgammel magi, fryktelige demoner og mektige drager finnes side om side med kamproboter, svevetanks og futuristisk teknologi. I løpet av spillets gang må du reise gjennom flere riker (fra nazistlignende politistater til frie demokratiske land), gjennom tiden og til andre dimensjoner.

Utviklerne lover et ikke-lineært gameplay (med syv mulige avslutninger), en mørk og futuristisk "neo-gotisk" verden, blodige slag med alt fra nærvåpen som økser til magiske formularer og energirifler. Hovedpersonen kan også forandre seg til flere forskjellige skikkelser, inkludert en demon og en drage. I tillegg kan han benytte seg av futuristiske kamproboter ("mechs").

Spillet kommer med over 70 store områder og over 500 forskjellige typer rustninger, våpen, narkotiske hjelpemidler og magiske gjenstander. For øyeblikket er ikke Etrom tilgjengelig i norske butikker, men det er mulig å kjøpe det over nettet. Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Demoen foregår tidlig i spillet, men for å gjøre det hele litt mer interessant, får du tilgang til egenskaper og utstyr som i utgangspunktet ikke er tilgjengelig før senere i fullversjonen. Demoen lar deg overvinne fiendehordene ved hjelp av en indre demon, et våpen som kalles disruptor og ei snikskytterrifle (med førstepersons synsvinkel). Installasjonsfilen er på hele 880 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden