Call of Duty 2019

Etter et sabbatsår vender Call of Duty tilbake til den tradisjonelle enspillerkampanjen

Activision

Call of Duty: Black Ops 4 markerte et steg i en helt ny retning for den store skytespillserien, da utvikler Treyarch droppet enspillermodusen og satset utelukkende på flerspiller.

Call of Duty: WWII var det siste spillet i serien som inkluderte en enspillerkampanje.
Activision

Innledningsvis fikk valget en del kritikk av fans, men da spillet kom ut i oktober 2018 lot både spillere og kritikere seg overbevise – mye takket være den spennende battle royale-modusen Blackout.

Tross suksessen ville ikke utgiver Activision utelukke en retur til enspillerformelen i fremtiden, og i 2019 er det nettopp det som står på menyen.

Tilbake til enspiller

I en fersk investorsamtale bekreftet Activision-president Rob Kostich (via Polygon) at enspillerkampanjen vender tilbake i det neste Call of Duty-innslaget. Spillet vil i tillegg by på tradisjonelle flerspillermoduser, samt en helt ny samarbeidsmodus.

Ellers fikk vi ikke vite stort om det kommende spillet, som skal utvikles av Infinity Ward. Studioets forrige Call of Duty-spill – Infinite Warfare – fikk en svak mottakelse da det kom ut i 2016. Siden den gang har serien riktignok gått bort fra kritiserte elementer som verdensrom og ryggsekker med jetmotor, og nøyaktig hva vi kan vente senere i år er altså uvisst.

Ellers kunngjorde utgiver Activision Blizzard denne uken at flere hundre ansatte er permittert i et forsøk på å kutte kostnader. Selskapet fortalte imidlertid at utvikleravdelingene som blant annet har ansvaret for Call of Duty har blitt tildelt flere ressurser enn foregående år.

Battle royale-modusen til Black Ops 4 har fått hard konkurranse.
Apex Legends er den nye kongen på lekeplassen »

Siste fra forsiden