Etterfølger til America's Army

CNN har røpet de første detaljene om America's Army: Real Heroes, etterfølgeren til det populære internettbaserte skytespillet America's Army.

Da den amerikanske hæren i sin tid kunngjorde at de ville lage et internettbasert skytespill som skulle være gratis for alle å laste ned, var det mange som ristet på hodet. Spillet, America's Army, har imidlertid blitt svært populært, og den amerikanske hæren må være fornøyd med hvordan det har blitt mottatt.

Nå jobber de nemlig med et nytt America's Army-spill. I følge en artikkel hos CNN, vil dette få navnet America's Army: Real Heroes, og en av nyhetene denne gangen er at soldatene i spillet vil være modellert etter ekte soldater fra den amerikanske hæren. Spillet vil inkludere ni dekorerte soldater, inkludert en kvinne.

Artikkelen følger sersjant Jerry Wolford, som er en av soldatene plukket ut til spillet. Han fikk sølvstjernen etter en kamp i Irak, og det fortelles at utviklerne kanskje vil lage et oppdrag basert på hans erfaring. Selve produksjonen av America's Army: Real Heroes vil starte opp tidlig neste år, i følge Lori Mezoff, en talskvinne for prosjektet.

Siste fra forsiden