Etterfølger til Arena Wars på vei

Arena Wars er strategispillenes svar på Unreal Tournament. I mai får serien en ny utgave.

Arena Wars er et sanntidsstrategispill som fokuserer på kjappe Unreal Tournament-aktige kamper mellom flere spillere (eller en datamaskinen). Her er det ikke snakk om å ta over verden eller forsvare deg mot fiender fra det ytre rom; i Arena Wars er det selve konkurransen som gjelder. Originalen kom med moduser som "bombing run" og "double domination".

Krigerske roboter i Arena Wars

Nå har de første skjermbildene av etterfølgeren, Arena Wars: Reloaded, dukket opp på nettet. For øyeblikket har vi ikke spesielt mye informasjon om spillet, men de tyske utviklerne i exDream forteller at det får en ny grafikkmotor og en haug av nye funksjoner.

Grafikkmotoren sørger for at modellene får opp til ti ganger så mange polygoner som tidligere, samtidig som spillet gjør bruk av nye shader-effekter. Dette betyr at grafikken blir mye mer detaljert enn før, og utgiver dtp hevder at det blir et grafisk høydepunkt i sjangeren.

Arena Wars: Reloaded skal etter planen komme på markedet i mai. Mer informasjon blir forhåpentligvis snart å finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden