Etterfølger til Kingpin på vei

Interplay har røpet at det jobbes med en etterfølger til det brutale og kontroversielle skytespillet Kingpin. I tillegg har de fortalt litt om hvilke andre planer de har for fremtiden.

Kingpin kom i salg i 1999 og ble utviklet av Xatrix Entertainment (i dag jobber de fleste Xatrix-ansatte hos Gray Matter Studios). Det ble nok aldri den knallsuksessen Interplay hadde håpet på, noe som kan være en av grunnene til at selskapet ikke har investert i noen etterfølger.

Nå som Interplay har mistet lisensen til å lage spill basert på Dungeons & Dragons må de imidlertid se seg om etter andre muligheter, og det er nok derfor de har valgt å gjenopplive dette snart fem år gamle spillet. Hvem som utvikler det er ikke offentliggjort enda, men Kingpin 2 vil komme til Xbox og PC.

I tillegg har Interplay fortalt at de holder på med et nytt actioneventyrspill i Fallout-serien, og at de vurderer å gjenopplive serier som Descent, Earthworm Jim og Dark Alliance (uten D&D-tilknytningen). Fallout 3 er for øyeblikket ikke under utvikling, men det ser ut til at Interplay har forstått at dette er et spill folk vil ha, og nettstedet HomeLANfed skriver at nyheter angående denne tittelen er ventet snart.

Siste fra forsiden