Etterfølger til Sin på vei

Ritual Entertainment har i løpet av de siste dagene gitt oss en rekke hint som alle tyder på én ting, nemlig at etterfølgeren til Sin snart vil kunngjøres.

Sin var skytespillet alle gledet seg til, men som plutselig fikk hardere motstand enn forventet da Valve kom på banen med et lite spill som het Half-Life. Det hindrer det likevel ikke i å være et svært godt spill (i alle fall med oppdateringene installert) som bør være i en hver skytespillfanatikers samling.

Nå er etterfølgeren på vei, skal vi tro de mange hintene Ritual Entertainment har kommet med i løpet av de siste dagene. Besøker du nettstedet deres i dag, møtes du av et stort 15-tall, og om du har fulgt med noen dager, har du sannsynligvis lagt merke til at det er snakk om en nedtelling. Ritual har riktignok ikke sagt det er en kunngjøring om Sin 2 det telles ned til, men det er det andre ting som tyder på.

Besøkte du addressen www.sin2.com før helgen ville du ende opp hos det som tilsynelatende var nettstedet til selskapet Legion Pharma. Dette ser ut til å være et legitimt selskap, men når du studerer informasjonen de tilbyr, får du noen hint om at det kanskje ikke er så ekte likevel. For eksempel fortelles det at selskapet ble startet av Sherilyn Palmer. Et google-søk på dette navnet sender oss inn på biografien til lederen av HARDCORPS i det opprinnelige Sin, John Palmer.

Konspirasjonsteorister vil nok også titte på nettstedets kildekode, og der får de denne beskjeden: "There is a message. The order is clear. The numbers never lie." Lenger nede finner de tekstene "First is the KEY!", "P=Paragraph", og til slutt "P12-66/P1-13/P2-3/P6-39/P3-9/P4-4/P5-8/P7-14/P8-45/P9-6/P10-12/P11-45", noe som åpenbart er en kode. I tillegg får vi en lenke til et ekte nettsted, og ved hjelp av dette kan vi dekode beskjeden.

Hvis du ikke gidder å gjøre det selv, forteller de som har hatt tålmodighet til å gjøre det at beskjeden er "Elexisisback". Elexis (Sinclare) var hovedfienden i Sin.

Siste fra forsiden