Etterfølger til Stronghold på vei

Sanntidsstrategispillet Stronghold fikk mange tilhengere på grunn av sitt fokus på bygging av borger og festninger. Nå har Firefly kunngjort at spillet får en etterfølger.

Stronghold og Stronghold: Crusader fikk mye ros for sitt relativt spesielle gameplay. Det hele føltes som en slags blanding av The Settlers, Total War og Age of Empires, og begge spillene fungerte glimrende. Nå har utviklerne i Firefly kunngjort at de jobber med en etterfølger, som skal gis ut av Take 2-selskapet Global Star.

I motsetning til originalspillene kommer Stronghold 2 til å få grafikk i full 3D, noe som utvilsomt vil gjøre spillet mer fristende for spillkjøpere verden over. 3D-motoren skal kunne animere tusenvis av karakterer på skjermen samtidig. I tillegg fortelles det at spillet vil komme med en "castle life"-kampanje, forbedret flerspiller og en ny og innovativ enspillerkampanje som det vil røpes flere detaljer om i de kommende månedene.

For øyeblikket er dette alt vi vet om Stronghold 2, men om spillet blir like godt som forgjengerne bør strategientusiaster virkelig legge merke til denne tittelen i tiden som kommer. Spillet kommer på markedet til neste år, og her er er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden