Europa Universalis III er ferdigutviklet

Gode nyheter for deg som liker omfattende strategispill: Paradox har kunngjort at Europa Universalis III er ferdigutviklet.

Europa Universalis III er et episk strategispill der du får lede en nasjon gjennom over 300 turbulente år. Spillet følger i fotsporene til de suksessrike forgjengerne, og fokuserer på utforskning, handel, krigføring og diplomati.

Det hele starter kort etter Konstantinopels fall, i 1453. I den påfølgende tiden må du lede nasjonen din til makt og ære, og det hele avsluttes etter revolusjonene i Frankrike og Amerika. Totalt får du mulighet til å velge mellom over 250 historiske nasjoner, og spillet kommer med over 4000 historiske monarker og 100 unike typer enheter.

Paradox lover at spillet vil få stor dybde, massevis av historisk innhold, utfordrende gameplay og stor gjenspillingsverdi, samtidig som det er mer nybegynnervennlig enn tidligere spill i serien, som ikke alltid var like lett å bli kjent med for nye spillere.

Nå har Paradox Entertainment kunngjort at Europa Universalis III er ferdigutviklet. Den nordiske lanseringen finner sted 26. januar, og det er med andre ord ikke lenge til vi kan prøve å lede Norge til overherredømme over Europa. Mer informasjon om spillet finner du i vår sniktitt og på det offisielle nettstedet. I tillegg kan du stikke innom forumet for et omfattende FAQ-dokument.

Vi har allerede fått vårt testeksemplar av Europa Universalis III, og planlegger å publisere vår omtale kort tid før spillet slippes.

Siste fra forsiden