Europeisk betatesting av Cabal

Cabal er et asiatisk MMORPG-spill som er i ferd med å lanseres i Europa, og i den forbindelse inviteres gamere til betatesting.

Cabal er et fantasibasert massivt flerspillerrollespill som foregår på et ødelagt kontinent ved navn Navereth. Spillet skal fokusere på lagarbeid, og kommer med en god blanding actionfylt kamp, oppdrag og hjernetrim. Her loves vi over 300 grotter og fangehull, mulighet til å spille solo eller med andre, samt spennende ting som et lotterisystem og innebygd marked.

Spillet ser ut til å ha blitt svært populært i Korea, og nå har onlineutgiveren Games-Masters kunngjort at de vil lansere spillet i Europa. Ivrige MMORPG-gamere kan se frem til en lukket betatesting som begynner 26. juni. For å få en mulighet til å være med på denne må du stikke innom spillets offisielle nettsted og registrere deg der. Nettstedet inneholder også informasjon om spillet, samt en actionfylt trailer.

Games-Masters tror Cabal vil ta Europa med storm, og håper at spillet vil være med å bygge selskapet deres opp til å bli en av Europas ledende utgivere av massive flerspillerspill. Cabal ble utviklet av ESTsoft, og kom på det koreanske markedet i fjor.

Siste fra forsiden