Europeisk utgivelsesdato for World of Warcraft?

Den polske spillutgiveren CD Projekt har akkurat fortalt at de vil gi ut World of Warcraft den 11. februar i år.

I Polen gis World of Warcraft ut av CD Projekt, en lokal distributør og utgiver som jobber tett med mange store internasjonale utgivere. Nå har de kunngjort at den polske utgivelsen av spillet er satt til 11. februar. Dermed er det rimelig sannsynlig at dette også blir utgivelsesdatoen spillet får i Norge, hvor Vivendi distribuerer spillet selv.

- Jeg kan ikke bekrefte noe dato offisielt før Blizzard har gått ut med dato, forteller Kjetil Walseth, markedssjef i Vivendi Universal Games i Norge til Gamer.no. Han presiserer at Blizzard går ut med en pressemelding når lanseringsdato er klar.

De av dere med god hukommelse husker sannsynligvis at dette ikke er første gangen CD Projekt kommer med spennende informasjon. Det var faktisk denne polske utgiveren som først kunngjorde Age of Empires III, da de i høst fortalte at de hadde sikret seg en utgivelsesavtale med Microsoft hvor de fikk de polske utgivelsesrettighetene til tre spill, deriblant Age of Empires III.

Med tanke på at Age of Empires III nå er offisielt kunngjort av Microsoft og Ensemble Studios, er det slett ikke usannsynlig at de har riktig informasjon også i forhold til World of Warcraft. Vi kommer i alle tilfeller tilbake med en offisiell utgivelsesdato så snart vi får den.

Siste fra forsiden