Eventyr i verdensrommet

Wing Commander + Descent = Blackstar?

Spacetime Studios har kjøpt Blackstar-rettighetene fra Ncsoft, og vil levere et nytt romskipspill i klassisk stil.

Den Texas-baserte utvikleren Spacetime Studios har kunngjort at de har kjøpt tilbake Blackstar-rettighetene fra utgiver Ncsoft. Den koreanske MMO-utvikleren samarbeidet med Spacetime om et massivt flerspillerspill som nylig ble kansellert.

Konseptbilde fra Blackstar.

Nå gjenoppstår Blackstar som et episk romskipspill. Enspillerdelen skal være inspirert av den klassiske Wing Commander-serien (som flere Spacetime-utviklere har jobbet med tidligere), mens flerspillerdelen skal vekke minner om flerspiller i Descent-spillene.

Handlingen foregår i et rikt fantasy/science-fiction-univers, som utviklerne beskriver som svært originalt. Spillerne får mulighet til å velge side i en intergalaktisk krig mellom to mektige imperier.

– Etter to års utvikling er Blackstar-universet svært kjært for oss. Det at vi nå eier merkenavnet, samt motoren og verktøyene vi har brukt under utviklingen, gir oss et enormt potensiale for fremtiden, sier Gary Gattis fra Spacetime Studios.

Spillet kommer med rollespillelementer, og lar deg skreddersy romskipet ditt selv. Det er for øyeblikket ikke klart om det dukker opp på andre plattformer enn PC.

Mer info kan du finne hos Spacetime Studios.

Siste fra forsiden