Eventyraktig strategispill fra Black Bean

Italienske Black Bean Games har kunngjort at de vil gi ut Haenimonts fantasybaserte strategispill Rising Kingdoms til PC.

Rising Kingdoms er et sanntidsstrategispill fra utviklerne av Celtik Kings: Rage of War og Nemesis of the Roman Empire. Dette spillet foregår i fantasiverdenen Equiada, som er bostedet til magiske vesener, store ledere og mektige trollmenn. Spillet lover å tilby en unik kombinasjon av strategi og eventyr.

I strategimodus får spilleren velge mellom tre raser; de svikefulle menneskene, de grusomme "foresters" og de nådeløse "darklings". I tillegg kan han overvinne fem uavhengige raser - "shades", "nomads", drager, troll og alver. Hver rase har sine egne unike enheter, noe som gjør det til en god idé å få kontroll over flere enn én rase.

I eventyrmodus kontrollerer spilleren en gruppe helter og en tropp med soldater i en historie som foregår over flere generasjoner. Denne omhandler mektige, magiske gjenstander, kongeriker som vokser seg store og mektige, for så å falle i grus igjen og fødselen til nye mystiske vesener og raser.

Rising Kingdoms skal etter planen lanseres på engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk i løpet av mai. Her er de åtte første skjermbildene:

Siste fra forsiden