Embracelet

Eventyrspillet Embracelet byr på gåter og mystikk i nordnorske omgivelser

Machineboy, det norske enmannsstudioet bak det prisbelønte Milkmaid of the Milky Way, kunne denne uken vise frem sitt neste prosjekt. Det skal hete Embracelet, og som utvikler Mattis Folkestad forteller er det snakk om et eventyrspill satt til et lite fiskevær i Nord-Norge.

Embracelet tar spillere med til et lite fiskevær i Nord-Norge.
Machineboy

Spillet handler om en ung gutt som reiser nordover for å finne ut hva som skjedde med sin bestefar. På veien prøver han også å løse mysteriet rundt et armbånd han har arvet, som lar gutten påvirke omgivelsene sine på magiske måter.

– Jeg har tenkt lenge på at en nordnorsk setting ville være et spennende, eksotisk og interessant utgangspunkt for et dataspill, sier Folkestad i en pressemelding.

Ifølge mannen selv er dette helt klart det mest ambisiøse prosjektet han har gått i gang med. Spillskaperen fra Hamarøy står for alt fra design og animasjoner til historien og musikken – et arbeid som tidvis virker endeløst, men som Folkestad håper at vil resultere i et spill som blir både særegent og sjarmerende.

Som Machineboy melder skal Embracelet etter planen ut i verden en gang i 2020. Det blir da å finne på både PC og Nintendo Switch, og for den som er interessert kan du se en første smakebit på eventyret i traileren øverst i artikkelen.

Vi satte for øvrig pris på utviklerens forrige spill.
Vår anmelder kalte Milkmaid of the Milky Way et sjarmtroll av et eventyr »

Siste fra forsiden