Embracelet

Det norske eventyrspillet Embracelet lanseres i september

Se spillets nyeste trailer.

Tidligere i år avduket Milkmaid of the Milky Way-skaper Machineboy sitt neste spillprosjekt – kalt Embracelet. Et halvt år senere nærmer det seg lansering, og i en pressemelding forteller den norske utvikleren at spillet skal ut i september.

Embracelet byr på båte gåter og mystikk.
Machineboy

Ved siden av lanseringsmåneden kunne Machineboy – også kjent som Mattis Folkestad – avduke en fersk trailer for sitt kommende eventyr. Videoen – som du kan se over – gir en smakebit på hvordan spillet fungerer og hva slags verden vi skal få utforske.

I Embracelet får spillere oppleve historien om Jesper, en ung gutt som reiser til Nord-Norge i et forsøk på å oppklare mysteriet rundt sin bestefars fortid. Mens han er der lærer Jesper også mer om sitt magiske armbånd, som han bruker til å påvirke omgivelsene sine.

– Jeg har tenkt lenge på at en nordnorsk setting ville være et spennende, eksotisk og interessant utgangspunkt for et dataspill, sa Folkestad ved avdukingen av spillet.

Embracelet blir å spille på både PC via Steam og på Nintendo Switch. Lansering blir som nevnt en gang i september, men en mer eksakt dato er foreløpig ikke spikret.

Machineboys forrige spill ble godt likt her på bruket.
Les vår anmeldelse av Milkmaid of the Milky Way »

Siste fra forsiden